Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)
MVO betekent, dat wij in al onze werkzaamheden rekening houden met het effect van ons werk op het milieu en oog hebben voor menselijke aspecten binnen en buiten het bedrijf. Het gaat er om een balans te vinden tussen people, planet en profit. Onze ervaring leert dat die balans leidt tot betere resultaten voor zowel het bedrijf als de samenleving.
 
People
Bouwbedrijf Klomp hecht veel waarde aan de opleiding van haar medewerkers. Ieder jaar wordt een inventarisatie gemaakt van opleidingen die werknemers kunnen volgen, zoals bijvoorbeeld een opleiding tot leermeester. Bouwbedrijf Klomp wil ook dat haar mensen veilig kunnen werken. Daarom hebben alle medewerkers een Vca-certificaat gehaald, een keurmerk voor veilig werken. Ook zijn er voldoende BHV'ers.
 
Planet
Duurzaam bouwen staat bij Bouwbedrijf Klomp hoog in het vaandel. Waar mogelijk wordt FSC-hout gebruikt. Dit keurmerk stimuleert verantwoord bosbeheer. In onze eigen werkplaats wordt verf op waterbasis toegepast en schaadt dus niets. Bovendien wordt op de bouwplaatsen het afval zoveel mogelijk gescheiden.
 
Profit
Bouwbedrijf Klomp is maatschappelijk zeer betrokken bij haar vestigingsplaats Lunteren. Ze sponsort diverse verenigingen en zorgt daardoor voor een prettig leefklimaat.