Bouwbedrijf Klomp specialist in retailbouw

Bij het restylen of afbouwen van een winkel draait alles om optimale afstemming van alle disciplines. Omdat alles erop gericht is om de winkel zo snel mogelijk (weer) open te hebben is het belangrijk om in zeer korte tijd de juiste materialen en vakmensen beschikbaar te hebben om de klus te klaren. Bij Bouwbedrijf Klomp zijn wij enorm bedreven in retailbouw. 

Alles valt of staat bij een strakke planning en vakmanschap. Omdat wij veel ervaring hebben opgedaan in retailbouw zijn wij in staat om de werkzaamheden goed in te schatten en de mogelijke risico’s op vertragingen in een vroeg stadium te signaleren. Wij werken met vaste teams en hebben korte lijnen. Hierdoor zijn wij in staat om snel te schakelen als dingen anders lopen dan verwacht. Onze vakmensen denken actief mee en bedenken de juiste oplossingen als dat nodig is. Dus een strakke planning en toch optimaal flexibel, dat is kenmerkend voor de werkwijze van Bouwbedrijf Klomp. 

Retailbouw is uitdagend

Vaak liggen de winkels in een binnenstad, wat de uitdaging alleen maar groter maakt. De panden zijn meestal moeilijk bereikbaar, er moet rekening gehouden worden met bepaalde laad- en lostijden en er moet zo min mogelijk overlast zijn voor de omwonenden en het winkelend publiek. Deze uitdaging gaat Bouwbedrijf Klomp graag aan!  

Inmiddels hebben al veel winkelketens gebruik gemaakt van onze expertise. Als er ergens in Nederland een nieuwe vestiging geopend moet worden, die geheel in dezelfde stijl als de andere vestigingen moet worden aangekleed, dan is het ideaal om een partner te hebben die je begrijpt en aan een half woord genoeg heeft. Bouwbedrijf Klomp is een echte partner; elke locatie is uniek, maar toch zorgen we ervoor dat alle winkels allemaal overduidelijk bij elkaar passen. 

Meer weten over retailbouw door Bouwbedrijf Klomp?

Wilt u meer informatie over retailbouw? Neem dan contact op met Bouwbedrijf Klomp. Dat kan via het formulier op de website, of stuur een e-mail naar info@bouwbedrijfklomp.nl. U kunt ook telefonisch contact opnemen door te bellen naar: 0318 48 24 66. Bouwbedrijf Klomp, het adres voor retailbouw.