Bouwbedrijf Klomp voor uw houtskeletbouw in o.a. Gelderland en Utrecht

Bouwbedrijf Klomp is al vele jaren actief in de regio Gelderland en Utrecht. Maar dankzij onze jarenlange staat van dienst hebben ook alle andere provincies de voordelen van Klomp ontdekt en zijn we uitgegroeid tot een landelijke speler. Sinds 1 januari 2021 hebben wij door de overname van Bouwbedrijf Budding de discipline houtskeletbouw aan onze dienstverlening toegevoegd welke een reeds bewezen samenwerking bevatte met Barentsz Ontdekkingshuizen. Bij houtskeletbouw wordt de basis van uw woning gebouwd met een combinatie van verschillende grondstoffen, namelijk steen, beton en hout. Met deze combinatie van materialen benut u al de positieve kenmerken van deze grondstoffen en wordt uw huis energiezuinig en duurzaam. Houtskeletbouw (ook wel HSB genoemd) biedt enorm veel voordelen. Kies dus voor houtskeletbouw door Bouwbedrijf Klomp uit Lunteren. 

Hoe werkt houtskeletbouw

Een woning bouwen met houtskeletbouw gaat als volgt. Voor de fundering en de begane grondvloer wordt beton gestort. De overige vloeren, de wanden en het dak bestaan uit een houten raamwerk. De open vlakken worden maximaal opgevuld met isolerende materialen, waarmee een optimaal geïsoleerde woning ontstaat. De buitenmuren worden bijvoorbeeld gemetseld en op het dak komt de gewenste dakbedekking. Daarmee is uw woning duurzaam en energieneutraal. Wist u dat bij schuurwoningen ook houtbouw en houtskeletbouw wordt toegepast? Met houtskeletbouw in Gelderland en Utrecht door Bouwbedrijf Klomp kiest u voor flexibiliteit, want u kunt uw woning geheel naar wens laten ontwerpen en bouwen. 

Houtskeletbouw in Gelderland: de voordelen op een rij

Als u voor houtskeletbouw voor uw woning kiest, dan heeft dat enorm veel voordelen. Wij zetten de voordelen voor u op een rijtje: 

  • Duurzaam bouwen wordt mogelijk met een houtskelet; het is niet alleen duurzaam maar ook energieneutraal 
  • Het hout komt van verantwoorde bosbouw en past bij ecologisch verantwoord bouwen 
  • Het materiaal heeft een lange levensduur, vergelijkbaar met baksteen 
  • Houtskeletbouw is flexibel; u kunt uw eigen indeling van uw woning bepalen 
  • Houtskeletbouw is prefab en is daardoor snel te verwerken 
  • Met houtbouw is uw woning snel wind- en waterdicht 
  • Het is mogelijk om het houtskelet af te werken met brandvertragende en isolerende materialen en past bij het thema Nul op de Meter

Meer weten over houtskeletbouw door Bouwbedrijf Klomp?

Wilt u meer informatie over houtskeletbouw en bent u woonachtig in Gelderland en Utrecht of daarbuiten? Neem dan contact op met Bouwbedrijf Klomp. Dat kan via het formulier op de website, of stuur een e-mail naar info@bouwbedrijfklomp.nl. U kunt ook telefonisch contact opnemen door te bellen naar: 0318 48 24 66. Bouwbedrijf Klomp, het adres voor houtskeletbouw in Gelderland en Utrecht.