Bouwbedrijf Klomp voor uw woningbouw zakelijk in Gelderland

Of het nou gaat om een nieuw bedrijfspand, het realiseren van appartementen voor de verhuur of om het ontwikkelen en bouwen van een nieuwbouwwijk: Bouwbedrijf Klomp heeft al vele projecten in regio Gelderland, Utrecht maar ook in Noord-Holland (Amsterdam) gerealiseerd. Door onze jarenlange ervaring zijn wij dé partner bij uw zakelijke woningbouw in Gelderland en Midden-Nederland. Wij spreken de taal van de projectontwikkelaars en weten wat er van ons verwacht wordt als het gaat om het bouwen van grotere woningbouwprojecten. Dit kan variëren van een klein aantal woningen tot het realiseren van een complete woonwijk. 

zakelijke bouwproject appartementen Barneveld

Transformatie

Bouwbedrijf Klomp heeft ook veel ervaring het transformeren van panden tot bijvoorbeeld schitterende appartementen voor zowel verkoop als verhuur. Bij transformatie van bestaand vastgoed zorgen we ervoor dat de bestaande constructie gerenoveerd wordt, zodat deze geschikt wordt voor de nieuwe bestemming. Zo krijgen panden weer een nieuwe toekomst. We denken daarbij aan bedrijfspanden die een transformatie ondergaan en worden herbestemd tot woningen. Op dit moment is er sprake van een groot te kort aan woningen. Tegelijkertijd staan er bedrijfspanden leeg. Voor veel projectontwikkelaars is dit een uitgelezen kans om deze bedrijfspanden te transformeren tot woningen. De woningmarkt vraagt om een oplossing van het capaciteitsprobleem. Bouwbedrijf Klomp denkt graag met u mee met uw transformatieprojecten in de woningsector. 

zakelijke bouwproject haverkamp

Seriematige woningbouw

Ook voor seriematige woningbouw is Bouwbedrijf Klomp uw partner in Gelderland, Utrecht en Noord-Holland. Seriematig is niet standaard; door persoonlijke en intensieve samenwerking bouwen we woningen die aansluiten bij de wensen en van opdrachtgevers en toekomstige bewoners. Door de individuele keuzes al vroeg in het proces te verwerken wordt gezorgd voor een efficiënte planning. Door onze werkzaamheden optimaal op elkaar af te stemmen kunnen wij in korte tijd grootschalige projecten opleveren. Omdat bouwen ons in het bloed zit bewaken wij altijd de kwaliteit. Bouwbedrijf Klomp is een kwaliteits-bouwbedrijf. Daar zijn we als organisatie op ingericht en aan die kwaliteitseis willen we te allen tijde blijven voldoen. U bent ervan verzekerd dat wanneer u uw project voor seriematige woningbouw bij ons bouwbedrijf uitbesteedt dat u kunt rekenen op een perfect eindproduct. Daar staat we voor en daar gaan we voor. 

Meer weten over woningbouw zakelijk door Bouwbedrijf Klomp?

Wilt u meer informatie over woningbouw zakelijk in Gelderland? Neem dan contact op met Bouwbedrijf Klomp. Dat kan via het formulier op de website, of stuur een e-mail naar info@bouwbedrijfklomp.nl. U kunt ook telefonisch contact opnemen door te bellen naar: 0318 48 24 66. Bouwbedrijf Klomp, het adres voor woningbouw zakelijk in Gelderland.